Det er snakk om SELVMORD fortiden.

D

La oss skrive litt om selvmord, først og fremst syntes jeg et slikt tema passer best sommerstid.

Men, media vil jo legge en god høstdemper på oss.

Forside VG i dag..

…..

Selvmord, har du noen gang tenkt på det, og ta ditt eget liv?

Hvorfor kom tanken?

Den tanken eller valget har kommet til meg, flere ganger. Nærmest var jeg nok en april dag i 2012. En dag jeg var svært uheldig, kom til skade for og ødelegge noe for ca 400.000kr ble det påstått.

Ca 2 uker før jeg skulle inn og sone en lengre dom.

OK, skaffe tilveie 400.000kr på ca 2 uker. Hva slags valgmuligheter har man da?

Slik jeg ser det 2 muligheter.

Enten skaffe 400.000kr.

Eller, forlate denne jord.

Men utrolig nok, ordnet det seg, jeg lever i dag. Skylder min kjære far penger, han har sakt det er forskudd på arv. Jeg ser på det som en investering, de pengene skal han få igjen. Så min far, eller min bestevenn har stor nytteverdi for meg. Er glad i han. Han ga meg livet, ikke minst reddet det.

Så, den 28.11.2014 skal vi kalle det et vendepunkt?

Jeg skulle prøve meg på en 12 trins-behandling i Norge, Basis kaller de den. ( IKKE OG ANBEFALE, DET TAR LIVET AV MENNESKER)

Møter jeg ei, som har bursdag, hun skal også inn i behandling. Vi går behandlingløpet ut sammen, hun har noen tilbakefall underveis. Forståelig nok.

FOR, når mennesker da går inn i en 12 trins-behandling. Så blir pårørende «medavhengig» og løsningen for pasienten er møter resten av livet. Noe som da pårørende tror funker, siden de har sett en avsluttingen og tidligere pasienter gå ut etc.(Manipulasjonen, ikke minst bruk av massesuggesjon)

Men hva har blitt behandlet i en 12 trins-behandling?

FUCK nada, da tar de ikke høyde for tidligere problemer/traumer. Problemet er løsningen pasienten har valgt..

Så når da pasienten, ikke får løst sine problemer med og gå på møter. For grunnen til diagnosen avhengighet tenker de sjeldent på.

Da ender det ofte med, at pasienten tar i bruk gamle løsninger for sine problemer. Skammen, og skylden de da føler rundt de «medavhengig» kan da bli så stor at det.. Fører til selvmord. Fordi, møter resten av livet ikke var løsningen allikevel.

Så kommer da skyld spørsmålet. Er det staten sin feil? Siden de har manipulert familie til og tro at møter, resten av livet skal være løsningen? Tror vi må se nærmere på norsk rus-behandling. Hva med og lage en ny. Jeg kan sette sammen en Bent Høie 0405.

Hvil i fred.

Dere jeg møtte i behandlingløpet.

Tenker på dere.

Et år etter..(jeg prøvde en slik 12trinsbehandling)

28.11.2015 da blir jeg jaggu meg far.

Nok en grunn til og leve.

For nå er jeg redd,redd for at han er veldig lik meg.

En liten tenker, en som ser, en som føler.

Bare synd, systemet ikke passer deg.

Jeg er blitt kalt annerledes av barnevernet, helt ok det. Men også advart om og være annerledes, siden det kan medføre at andre foreldre ikke vil at sine barn skal leke med mine.

Det er slitsomt og være annerledes.

Om forfatteren

Pappaweed

Leave a Reply

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
Av Pappaweed

Siste innlegg

Siste kommentarer

Kategorier

Pappaweed

Get in touch

Noe du lurer på

Translate »
Blogglistenhits