Er jeg HEN? Enn så lenge?

E

 

Vi er i 2018 kommet utifra de tidsregninger vesten bruker. Da er det mange år siden jeg har gått på skole, med unntak aftenskole da.. Forsøket på og bli helsefagarbeider.

Så hva har skjedd? Jo, for når jeg gikk på skole. Så lærte vi om homofile, lesbiske, bifile, og sikkert noen andre «file», men de har jeg glemt.

Nå er det kommet masse nytt, veldig mye nytt. Hvorfor det kommer, og hvor det kommer fra syntes jeg du skal spekulere i.

Men utover alle de legningen som er kommet, er det en Verden har gått glipp av, jeg er 100% overbevist. For folk som har denne legningen, de kan oppleve et stort stigma mot seg. Det kommer bare flere og flere av oss. Men allikevel, skal media skremme heterofile,bifile,lesbiske alle file. Til og tro, at nettopp denne gruppen er verst..

Jeg er lei.

Er ikke mange år siden det var ulovlig med homofili. Skal ikke lengre bak i kalender en til 1972.

«Ettersom mannlige homofili var forbudet i Norge frem til 1972 og sosialt uakseptert enda lenger»

Hvor sosialt akseptert alle disse legningene er, varierer jo også på hvem du snakker med, men den det snakkes verst om.. Er den jeg vil indentifisere meg med..

Jeg er nemlig canofil.

Ut av skapet, eller opp av potteplanten. Jeg er canofil og stolt av det.

Hva legges i det og være canofil?

Istedenfor dragning mot det motsatte skjønn, vil du oppleve en dragning mot planter, når jeg skriver planter. Tenker jeg på alle slags typer cannabisplanter. Så selv om det finnes flere millioner som lever et tilsynelatende fint liv. Er det mange av de som går rundt og er redde. De kan være redd for det offentlige, de kan være redd for og snakke med offentlige ansatte, i frykt for angiveri. For det er ikke bare, bare og være canofil.

En gang, jeg ba legen sende en henvisning til DPS. Det ble blankt avslått, fordi jeg var bruker av cannabis, Legen ble anbefalt og varsle barnevernet. Så ei hjelp til canofile. Skal jeg eventuelt få hjelp, må jeg skjule min legning…

Folk blir blankavist i 2018 pga sin canofile legning.

Snakk om velferdsstat?

Syntes dette blir veldig urettferdig, for det er fult mulig og gå fra mann til kvinne, eller kvinne til mann.

Men de canofile. Det er de som har et problem?!

Så deilig og komme ut!

Finner desverre ikke canofil på wikipedia, men er en legning. Sikker på det! Men en så lenge, HEN.

 

 

Kan du ha en fin kveld?

Om forfatteren

Pappaweed

Leave a Reply

Be the First to Comment!

Notify of
avatar

Siste innlegg

Siste kommentarer

Kategorier

Pappaweed

Get in touch

Noe du lurer på

Translate »
Blogglistenhits