040586 MITT nummer.(Lei opplevelse på nav)

0

040586

Er mine tall, men jeg er et menneske. For noen er jeg et menneske. Men i mange systemer, bare et tall. En byrde.

Så hva siner dine tall?

Måtte innom Nav i en tur i fjor, var en turbulent tid. Med folk som trodde for mye, for en ting har jeg forstått. Folk vet ikke mer en de selv har erfart. De tror og mener veldig mye. Så ble noe baluba der. Men grunnen til det, kommer vi til bake en annen gang. Det førte til jeg skulle teste ut NAV, om det var mulig og få hjelp. For det finnes folk som er helt mutters alene her i landet.

Fikk skrevet en klage, men sendte den ikke. Så skal dele den med dere i dag. For nytter ikke og klage, 040586 tilsier annenrangs borger.

**********************************************************************

14.08.2017
Lei opplevelse med Leif Opedal.

Jeg Sondre Sumstad 040586
Vil med dette brevet, forsøket og rekonstruere en situasjon.
Dagen var 08.08.2017. Begynnelsen av august, merkelig nok lite folk i resepsjonen.

Vell, stiller meg opp. Gjort meg klar for det, med lua i hånda, ville jeg bli møtt med forståelse og ikke dømt? Det ville tiden vise.
Står og venter pent bak streken, DEN RØDE streken. Da en av våre potensiele nye landsmenn sto foraen meg og ble ekspidert? Om jeg kan bruke det ordet. Vell, hører faen meg. Unnskyld språket men bare for og få frem alvoret «er du her igjen» sier han Leif til han som står med søknaden.

Vell ja jeg kan forstå, at en nav ansatt selv om han på papiret ikke skal være det. Blir dritt lei, blir lei maset fra «innvadrer» som ikke får skikk på livet, som ikke får til noen ting. Som han Leif, han fordomsfulle Leif tror. Men igjen, er det da den ansatte som burde vurdere karie valg? Hvorfor skal uskyldige folk, om jeg kan kalle det det. Hører på sånt jævla oppgulp? Om han plutselig skulle få en kniv i sida, eller noe annet villt skulle skje. Er det for meg fult forståelig. Med tikkende bomber som jeg vet, dere vet vi har. Skal man ikke da møte folk som trenger hjelp, litt mere imøtekommende ? For plutselig smeller det. Og det burde Leif tenke på når han jobber der. Leif burde ønske og hjelpe alle, ikke bare de han finner verdige og hjelpe.

Det er min tur.

Kommer frem seier hva problemet er.
Vell jeg er kasta ut av dama/Xdama…

Leif, er glup. Leif tror, at jeg tror, at jeg bare kan komme og få en leilighet.

«Tror du at du bare kan komme hit, og få en leilighet»

Hehe kjenner det koker godt i toppen da.
Ja kanskje mange kommer ned der og tror de får en leilighet, har lest om folk som får telt. Vell topp det også. Blir møtt sånn av Leif, han som av en syk grunn er satt i skranken.
For det var nettopp det som skjedde, det jeg lurte på om skulle skje, ville jeg bli dømt. Utifra andre hendelser som har skjedd Leif, så måtte det samme ha skjedd meg også? Vell, det er sånn jeg kjenner verden, og jeg tok desvere ikke feil denne gangen. Jeg møtte Leif.

Vell, setter meg ned. Rister i beina, dette var utrivilig.
Spør han mannen bak meg om min egen oppførsel : Syntes du jeg reagerte der ?
Fikk til svar: Nei, han sa noen ting han ikke skulle ha sakt der. Ref: Leif sa ting han ikke skulle ha sakt. «Ola Nordmann» reagerte på hans oppførsel.

Nei dette finner jeg meg ikke i tenker jeg.. Gjort det hele livet, men nå,nå er det nok.
Går og ber om navnet til Leif, for det er det han heter, Leif Opedal.. For du kan ikke oppføre deg sånn. Jeg skal klage på deg.
Får nå navnet noe motvillig. For det er han pliktig til. Så skyter han faen meg ut
«Bare og klage, hjelper ikke det»
Vell jeg skal klage. Du kan ikke oppføre deg sånn mot mennesker. Viktig at noen sier i fra.

Spør så «vitnet» som også reagerte på Leif Opedal sin oppførsel, om epost adresse som jeg kunne legge ved i klagen. Den ønsket han ikke og oppgi, forståelig nok. ( I frykt for den behandlingen han eventulet skulle få)

Så vill med dette rette en klage på Leif Opedal. For jeg kan med hånden på hjertet si jeg ville gjort en mye bedre jobb en han.
Har jobbet i service yrker, og det han holder på med er feil.
Jeg vil med dette stille spørsmål til navs kompetanse til og plukke ut arbeidere og sette de på forskjellige arbeidstasjoner? For når ansatte i nav, i hovedgrunn skal hjelpe folk ut i arbeid/ andre livssituasjoner. Og du møter en som ikke har noe i jobben og gjøre, da er det lett og miste troa en dag du har håpet.

For i en stor bedrift er det noen som kan være veldig flinke til og snakke med personnummere, andre kan jobbe med personnummere på daten. Slik Leif Opedal burde.

Så om hilsen er vennelig , ja det er den. Jeg finner tid til og skrive denne klagen for jeg mener det er viktig at slike som, Leif Opedal ikke jobber i skranken mere. Ikke minst for at det kan faktisk komme en tikkende bombe, og Leif er spydig. Så smeller det desvere. Og da skal jeg vitne på at jeg personelig har opplevd Leif Opedal, sin oppførsel. Samt hørt hva Leif Opedal sa til en klient foran meg i køen.

Men

Nå må ikke alt smartmales.
Kom inn til ei hyggelig dame på type nødbolig avdelig.
Jeg gråt litt, hun viste litt forståelse, begynte med et slags form for avhør. Sa hun hadde sjekka opp profilen min, osv. Forarbeid bra det. Men utifra hva man leser, så anntar man.
Så vet ikke helt hva som er innafor der heller. Det var slik jeg følte det.
Men hun var nå ihvertfall min sol på nav den dagen når hun ga meg et tørkepapir..

Håper Leif Opedal får et kurs av et slag.

Sondre Sumstad

*********************************************************************

Hørt om han Bent Høie? Homofil er han, peiling på sånne homo ting. Og helse, utifra hans stilling. Merkelig nok har han bursdag 0405- men årstallet er noe annerledes… Hans 0405 er bedre en mine 0405..

 

Sendte klagen i dag. 21.08.2018 .

 

 

Får svar innen 3 uker sto det. Men om du syntes han Leif oppførte seg dårlig. Kan du klage også, på vegne av noen andre.

 

Navn : Sondre Sumstad. 040586 burde holde.

 

 

Om forfatteren

Pappaweed

Leave a Reply

Be the First to Comment!

Notify of
avatar

Siste innlegg

Siste kommentarer

Kategorier

Pappaweed

Get in touch

Noe du lurer på

Translate »
Blogglistenhits