Onsdag, ingen vår enda.

O

Lillelørdag?

Blir vell mere torsdag igrunn, hoppet jo over mandag. Ingen vår i luften og melde.

Bilde tatt: 11:02 . 04.04.2018

Leverte gutten i barnehagen, han skal snart hentes. Blir morro, og høre hva han har gjort i dag. Kjeften går stort sett i ett når han først er våken, men artig og ha en tenkende unge.

Prosjektet med og komme i bedre form, lever fortsatte i dag.

Det jeg glemte og fortelle om i går, er at jeg har kjøpt mitt første trådløse headesett, for en stund siden. Først kjøpte jeg noen med tråd, spraket så i høyttalerne. Gikk og klagde, oppgraderte til trådløs. Om jeg har angret? Kommer litt ann på, har jo ikke noe god lade rutine på de enda. Så blinksa i dag.

Blinking betyr tydeligvis ikke lading. Det er sånn man finner ut, for før jeg skulle gå på trening. Trodde jeg at de var godt ladet. Men den gang ei, så trening ble utsatt pga lading. Og når jeg da trodde jeg hadde ladet de i en god time, var det ei strøm. Tomt.

Sett i etter kant, forstår jeg veldig godt hvordan forsinkelser oppstår. (Ikke bra og tro…)

«koblet» litt om, nå lyser den. Regner med den lader da…

Over til treningen.. Hadde meg en god økt i dag også. To muskelgrupper fikk kjent litt på det i dag.

Bryst og triceps, syntes  de musklene er fine og trene på en og samme dag.

Kjørte 4 øvelser på bryst og triceps. Brukte liten vekt/motstand, slik jeg skulle kunne klare alle repetisjonene fult ut. Er lenge siden kroppen har blitt brukt til så mye fornuftig. Så må «TA DET ROLIG» i starten.

(Heldigvis vekter i alle slags vekter?)

Ble dips, nedtrekk med tau/stang, en håndsnedtrekk?

Bryst, da ble det kabel-cross fin sak. Flatbenk/skråbenk , til slutt armhevinger.

Så jeg er i gang.. Det som fascinerte meg mest. Var alle som fikk filmet og bekreftet at de var på«trening», tilsynelatende. Men glemmer jo helt det med likes av og til.

Fort gjort og bli lurt på facebook! Men jeg ble nå ihvertfall sliten..

Neste fleksebilde kommer når jeg kan melde meg inn i ********klubben.

Bibelen ble ikke skrevet på en dag!

Ikke flaut og begynne i det små, mye bedre en ingenting 🙂

Ønsker nettopp deg en fin kveld.

Om forfatteren

Pappaweed

Leave a Reply

Be the First to Comment!

Notify of
avatar

Siste innlegg

Siste kommentarer

Kategorier

Pappaweed

Get in touch

Noe du lurer på

Translate »
Blogglistenhits