Burde sett denne komme!

B

Politikk.

Jeg var en gang, medlem av et parti.

Kan du gjette hvilket?

Hvorfor valgte jeg det partiet?

Fordi jeg likte ruspolitikken, og fordi jeg skriver med venstre!

Men hva skjedde?

Det dukket opp en åkersak, ikke på vg eller noen av de andre kjente avisene. Men på en side som heter resett. Det skulle gå hele ti dager før de store avisene tok tak i saken.

Så kom tankene.

Jeg har «stolt» på mediene i alle disse år, men når de bruker så lang tid på og fortelle noe. Da er det noe som for meg skurrer fryktelig. Hvorfor tok det så lang tid før de store mediene tok tak i den saken?

Da måtte jeg melde meg ut. Kan ikke være i et parti, som prøver og være like lukket som en østers.

Men flere spillopper i fra det partiet.

For ca en uka siden, lot NRK deg bli litt kjent med han Petter Toldnæs. Da var det en transe sak, for det hadde han Petter stor greie på. Kan det ha en sammenheng med at han er homofil og forstår seg på sånt?

Det tror  jeg.

«Valgkomiteen hadde innstilt tidligere stortingsrepresentant Pål Farstad fra Møre og Romsdal til sentralstyret. Han ble imidlertid utfordret av Petter N. Toldnæs, som er leder i Agder Venstre, landsstyremedlem og møtende i sentralstyret som første vara.

Toldnæs gikk seirende ut av valget, med 114 mot 95 stemmer.»

Boom.

Der kom han seg et hakk lengre opp.

Var det hans kompetanse eller legning, som sikret han plassen?

Kompetanse på det skeive felte isåfall!

Gratulerer til deg Petter.

Nå skjer det ting mellom venstre og høyre!

Er det en mulighet for at det er flere cannabisbrukere en homofile i Norge?

Tror vi trenger noen som forstår seg på cannabis inn på stortinget, eller er det en der allerede kanskje?

Om forfatteren

Pappaweed

Leave a Reply

1 Comment on "Burde sett denne komme!"

Notify of
avatar
Sort by:   newest | oldest | most voted
Petter N. Toldnæs
Guest

Jeg ble ikke valgt fordi jeg var homofil, men jeg ble valgt på bakgrunn av kompetanse. Jeg har jobbet i mange år med politikk, og jeg har aldri tidligere jobbet med skeiv politikk. Og hvis du er opptatt av narkotikapolitikk, så er dette en av sakene jeg jobbet fram og som ble vedtatt på fjorårets landsmøte:
«utrede alternative metoder for å regulere rusmidler som i dag er forbudt med mål om å minimere skade for brukere og samfunn»

Av Pappaweed

Siste innlegg

Siste kommentarer

Kategorier

Pappaweed

Get in touch

Noe du lurer på

Translate »
Blogglistenhits