Pillebefinnende.

P

En veldig bra bok om piller faktisk, merkelig nok lettlest. Skrevet av Niels Christan GeelMuyden.

Der han tar opp problematikken rundt økt pillebruk verden over. Ikke minst hvor stor miliard industri det er, og da snakker vi ikke i NOK men i dollar…. Så at det er store krefter som kjemper mot at den grønne lille planten skal få mere lys. Det er det ingen tvil om.

Cannabis ditt og cannabis datt, men uansett, på side 173 står det følgende :

I 2016 ble det i Norge lansert et plantebasert legemiddel som ifølge dagens Medisin kan være et alternativ til sovemedisin. Preparatet heter Sedix og kan kjøpes reseptfritt, men kun tillatt solgt på apotek. Virkestoffet er Passiflora incarnata, tørket ekstrakt fra pasjonsblomst. Tradisjonelt er virkestoffet blitt brukt for å lindre uro, nervøsitet, bekymring, irritabilitet og innsovingsproblemer. Det er godkjent for personer over 12 år, men anbefales ikke brukt av gravide eller ammende. Steinar Madsen fastslår at plantebaserte legemidler kan være et alternativ til vanedannende eller beroligende medikamenter. Det er ikke registrert uheldige effekter i kombinasjon med andre legemidler. Like fullt oppfordrer Madsen til varsomhet fordi slike preparater ikke er tester i samme grad som andre. <Godkjenning av et slikt legemiddel er basert på langvarig bruk i mer enn 30 år, hvorav 15 år i Europa. En godkjenning er basert på plausibilitet, som betyr virkestoffet ut fra erfaring har effekt> Forklarer Madsen.

Utdrag ifra Pillebefinnende, side 173.

Det med søvn er jo ikke noe å tulle med, veldig viktig. Har man det over tid, og det utvikvikler seg til insomni. Da øker også riskoen for feks angst, depresjon, hjerteinfarkt, etc.

Kjip vei og måtte gå.

Men det finnes løsninger mot søvn problemer, også i andre plante former.

Nemelig Marihuana. En fantastisk plante. Da får du sove, vokner opp uten hangover.

For hvis man setter seg ned og tenker over en liten sove pille…

Ja, en pille skal få meg til og sove. Da må det være noe i den pillen som gjør meg såpass utslått at jeg sover i noen timer, og for at jeg som sliter med og sove, skal få min søvn. Men for i det hele tatt komme i dyp søvn, trengs det jo litt midler til. Å når da midlene avtar, og du våkner opp fra din pille søvn. Er det noe som henger igjen.

Det som er mest betenkelig, hvor bra er det egentlig og ta noe som er lagdt på en fabrikk til og sove? Fremfor lage seg en marihuana tee på kvelden?

For om du har prøvd alt av tips og trips for søvn, og ingen ting hjelper. Er det trist man må velge enten, legen, alkohol, eller ut på det svarte marked. Når man selv vet hva som fungerer best på en selv.

Men jeg har tenkt på han Steinar før jeg, i desember. Da var han åpen får viagra i butikker.

Sendte en epost til han da :

Men, tror ikke han er så mye på nettet. Tror han sitter på et kontor, mottar informasjon fra pillevennene sine. Der han sitter med skyggelapper. For hvis ikke hadde han nok svart meg…

Men skal skrive et brev. Sende det i Posten. Så får vi se om jeg får svar.

Får med tanke på sitat som er gjengitt i boken pillebefinnende rundt plantebasert legemiddel. Så kan jeg ikke forstå noe annet at marihuana er rett rundt hjørnet. Madsen er jo smart!

Hente guttungen i barnehagen, så skal vi få postet et brev. Deler det med dere i morgen 🙂

Ha en fin kveld.

 

Bli gjerne medlem i normal

Kult om du følger meg på insta?^^

Eller

den dere facebook

Om forfatteren

Pappaweed
Av Pappaweed

Siste innlegg

Siste kommentarer

Kategorier

Pappaweed

Get in touch

Noe du lurer på

Translate »
Blogglistenhits