Ost eller lateks?

O

Ja det spørsmålet måtte jeg stille meg selv.

I jakten på substitutt for ost, for ost er digg.! Smelta ost, på andre fetsaker, eller usunnheter er jo prikken over I`en det. Gjerne sprø smelta også, enda bedre. Kan jo ha ost på det meste, mer eller mindre et must på noen retter, pizza, for å ikke glemme fredags tacoen. De store nasjonale rettene våre.

Så siden mine vegis kunnskaper per dags dato, er knapt større en alle retter minus kjøtt. Da blir jo ost en viktig bit å finne.

Kan melde at det har jeg funnet. Eller, kjæresten har funnet.

Om dere ikke er kjent med oste-substitutt i fra  Synnøve Finden.

Kom på markedet i fjor. Om en ikke ser etter nye ting, eller vet om nye ting blir det jo veldig vanskelig og finne. For Synnøve Finden har ikke så mye penger til og reklamere med, de er veldig små i forhånd til sine konkurrenter.

Det som jeg syntes er helt rått med Synnøve Finden, er at de har hørt på forbrukerne.For hvorfor i allverden skal noen som kun driver med melk, lage noe annet?

At de tatt seg bryet med og utvikle et ost-substituttet. Når kommer Tine med sin? Om Tine kommer på vegis banen i det hele tatt, blir jo spennende og se. 🙂

Så tenker du litt grønnere i 2018,  går rundt med planer om å kutte ned på ku-forbruket? Men det som holder deg igjen, er frykten at det ikke skal bli noe OK toast?

Frykt ikke, det går kjempe fint. Oste-substituttet funket kjempe bra til toast. Var veldig merkelig å spise usmeltet, men har jo bare prøvd ei skive, så det blir nok mere en vane sak. Men haken med det, eller ihvertfall her jeg bor. Finner kun Oste-substituttet hos meny. MEN, spør etter varen i din butikk. Er det mange som spør etter samme ting, så kommer det til slutt, vi forbrukerne bestemmer, mere en vi tror. Bare vi er mange nok!

Støtt de små.

Denne gangen ble det  Synnøve Finden.

Lik siden min på facebook, da blir jeg glad.

Om forfatteren

Pappaweed
Av Pappaweed

Siste innlegg

Siste kommentarer

Kategorier

Pappaweed

Get in touch

Noe du lurer på

Translate »
Blogglistenhits