Hvorfor blogge?

H

Må få takke oppfinnerne av Internett for det, at det i det hele tatt er mulig å kunne spre sine ord og tanker til flere personer. Er det noe jeg har forstått med årenes løp, Internett er genialt. Om det brukes riktig, og ikke for MYE. Hadde det ikke vært for Internett, så er jeg sikker på vi hadde levd som det står skrevet i boken George Orewell 1984. Paranoid? Muligens, liker og tro at vi er frie mennesker, skal kunne tenke fritt. Men vi tenker ikke så fritt lenger, vi tenker ganske likt. Eller om vi tenker likt, er jeg usikker på. Men folk ytrer seg ganske likt. Eller de tør ikke ytre seg. Dette gjelder ikke alle, men flere og flere, er redd for og mene noe annet en det MSM(Main stream media) skulle mene.

Så hva skjer da etter hvert?

Kan ta opp et ferskt eksempel på MSM sine krefter. En liten og flott nyhetside med navnet resett.no startet tråden med Trine Skrei Grande saken. Hvor mange uker tok det ikke før MSN måtte ta tak i saken? For så og prøve å dysse den ned i Trine Skrei Grandes favør? Tenk litt på det. De store nyhets tilbyderne, en så flott sak. Om dette hadde vært en mann derimot, kunne jeg ha veddet alt jeg eier og har, at de MSM hadde vært der på flekken…..

Men nok meninger om det…

Over til meg. Er 31 år blitt, far å bonus far. Har ei flott dame, vi bor alle i samme hus.

Innbiller meg at jeg har mange gode tanker, skal dele de på det store internett. Håper mange vil lese å kanskje tenke over de.

Kommentarer er kult! Like siden min på facebook!

Skal bli en hai på insta^^

Min tanke er fri.

Ha en grønn-dag.

Om forfatteren

Pappaweed

Leave a Reply

Be the First to Comment!

Notify of
avatar

Siste innlegg

Siste kommentarer

Kategorier

Pappaweed

Get in touch

Noe du lurer på

Translate »
Blogglistenhits